توضیحات
روغن سرخ کردنی روغنی است متشکل از یک یا چند روغن مجـاز خوراکی که از نظر ویـژگی ها برای سرخ کردن سطحـی و عمیق مناسب است و برای برطرف کردن مشکلاتی که حین سرخ کردن با روغن های معمولی مانند دود کردن، کف کردن، تغییر رنگ روغن و غذا، تشکیل ترکیبات تلخ مزه و یا مضر، تشکیل اسیدهای چرب ترانس ایجاد می شود ، به کار می رود.
این روغـن دارای مقادیر بیشتری اسید چـرب اشباع نسبت به دیگر روغن ها می باشد به همین دلیل ، پایداری حرارتی بیشتری داشته و در دماهای بالاتر قابل استفاده است. از دیگر نتایج حضور این ترکیبات، می توان به عمر طولانی تر روغن و قابلیت چند بار استفاده اشاره کرد.
از آنجایی که شرکت طبیعت همواره بر تولید محصولات سالم تاکید داشته و این موضوع از اهداف این شرکت است روغن سرخ کردنی بدون پالم را به سبد محصولات خود اضافه کرده است.
روغن سرخ کردنی شفاف لایت روغنی که با حداکثر مقاومت در برابر حرارت، از اسیدهای چرب اشباع کمتری برخوردار است و همچنین فاقد اسید چرب ترانس میباشد. برای تولید این روغن، روغن های ذرت و کانولا جایگزین روغن پالم شده اند، این تغییر ترکیب باعث می شود این روغن حتی در دمای یخچال هم ابری و کدر نشود. همچنین بطری این روغن بالایه ای مقاوم به آفتاب پوشانده شده است. به این ترتیب اشعههای مضر آفتاب موفق به نفوذ به داخل بطری نشده و بعد از تولید تغییر شیمیایی در ترکیبات روغن به وجود نمیآید.
مزیتهای محصول
- بدون پالم
- قابلیت چندبار استفاده
- زیروترانس
- حاوی ویتامین
نقد و بررسی ها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است .